Handgjorda ravioli på Restaurang Mancini

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Riktigt rolig dag igår! Paola Calciolari från Le Tamerici är på besök hos oss. Hon är
Vår producent av mostarda (senapsmarinerade frukter och grönsaker), marmelader, confektyer osv. Du kan läsa mer om henne i mitt inlägg från när jag besökte henne i somras. 

Vi jobbade under dagen på Eataly vilket vi ska göra idag också. Skriver om det lite senare eller imorgon. 
Från 17.00 var vi på restaurang Mancini som är en av de absolut bästa Italienska restaurangerna i Stockholm. Claudio som äger restauranger har ägt den sen en bra bit innan jag var född och lagar verkligen autentiskt bra Italiensk mat. Har ni inte ätit där så gör det. 

Jag och Paola stod i mitten av matsalen och gjorde ravioli fyllda med rostad pumpa, päronmostarda, amaretti och citronskal. En klassisk rätt från Mantova som är Paolas hemstad. Paola gjorde pastan medan jag presenterade och pratade med gästerna. Super uppskattat och vi hade en hel del nyfikna gäster som både ville prova göra pasta eller vara titta på. 

Kvällen avslutades med ett gott glas vin och en kalvkotlett. 

Kom görna förbi mig på Eataly idag mellan 11-17 eller på Mancini från 17 och framåt. 

Ciao ciao

/Claudio 

(null)

(null)

Claudiohjort - Mancini - Stockholm - Sverige - Sweden - foodio - foodio.nu - letamerici - ravioli