Heliga söndag

 

Idag har vi gjort så mycket saker. Blev ett perfekt komplement till den väldigt sega gårdagen. Lite ledsen över att vi inte var på söndagsmiddag hemma hos mamma och pappa idag men vi fick inte ihop tiderna. Tyvärr.  

 

Vi vaknade upp kring nio och jag hade lovat Jenny att göra en avokadomacka till henne. Tyvärr stressade vi ägget lite då vi var hungriga så mackan blev inte så snygg som den brukar blir. Men gott var det. 

Vi åkte sen vidare till Västerås för hundträning som ni kan läsa om här. 

 

Men efter att vi har tränat Nero så mycket kände vi att det var dags att träna oss själva också så det blev en runda till gymmet. En av våra vänner jobbar på gymmet så jag passade på att köpa 4 st nya grymt fina under armour tröjor. Man ska inte underskatta värdet av att ha nya träningskläder så man känner sig nice. Jag presterar alltid så mycket bättre om man även är nöjd med vad man har på sig. Det gäller på jobbet, på gymmet, på fritiden. Överallt! 

Vi körde ett rätt hårt pass. Började med löpning och intervaller 20 min. 

 

5 min gång på nivå 5

5 min jogg på nivå 8

10 min intervaller. Springer 40 sekunder och går av bandet för vila 20 sekunder. 

Började på nivå 12 och ökade sen upp med 0,5-1 per minut. Sista intervallen sprang jag på nivå 18. 

 

Det var uppvärmningen. 

 

Sen skulle vi köra en WOD och vi beslöt oss på att köra ”Fran”. Vi gör en alternativ version då varken jag eller Jenny kan ”kippa” dvs göra chins med hjälp av höfterna för att slunga sig upp och strikta chics är för tungt att göra så många. 

Så istället kör vi ”over bar burpees vilket är burpees men istället för att bara hoppa upp så hoppas vi jämfota över skivstången som vi använder. 

 

Så det blev följande: 

21-15-9 Thruster (jag 30 kg Jenny 20 kg)

21-15-9 ”over bar burpees”

 

Sjukt jobbigt men sjukt kul. Jag gjorde min på 7:22 och Jenny sin på 8:33. Efteråt var vi både helt slut! 

 

Nu ligger Jenny och sover för hon börjar 03.00 inatt medan jag precis avslutat att sätta ihop min nya drönare samt pratat en stund med pappa om företaget, löner, budget osv. 

 

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla något skoj. 

 

Hoppas ni haft en fantastisk söndag?

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio - Claudio Hjort - Claudiohjort - Italiana Food Selections - Stockholm - Sverige - Sweden - food - food - food'food - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections