Söndag, hundträning och Picanha

Jag har blivit lite förkyld i helgen. Känner mig supertrött och jag glömde lägga ut detta inlägg från igår..

Vi hade en supermysig dag igår. Vaknade upp och hände i soffan, drack kaffe, kolla netflix och åt brunch. 

Sen bar det av mot Västerås där vi som vanligt på söndagar har hundträning. Jag tror att vi kommer få snabba resultat nu. Kursen som vi går är privat och vi kan fokusera på våra problem. Den stora förändringen är att Nero ska gå från att vara #1 till #2. Man märker att han inte är van och har försöker då och då visa sin rang genom att dominera en. Typ genom att hoppas upp och bita en i armen, kissa när han får ett kommando osv. Men att han gör såhär ser jag som något bra för då märker han ju av en förändring. 

Kursen tog betydlig längre tid än vi trodde då vi var där i 3 timmar. Utomhus. Kalla som två isbitar åkte vi tillbaka till Stockholm för söndagsmiddag hos mamma och pappa. Vi stannade på NK och köpte kött först. Jag såg en superfin Pikanta som jag ville prova. Alla pratar så gott om Picanha. Men nu har jag tillagat sen 3-4 gånger jag det är ok men jag är absolut inte kär i detaljen.

Mamma hade gjort världens godaste pasta med tomatsås och getricotta. Sinnessjukt gott! 

Jag tror vi åkta därifrån kring 19 och vid 21 och vi redan. Vi var båda väldigt trötta. 

 

Nu dags att åka till jobbet! Yaaaaaaayy!

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio - Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Nero - Stockholm - Sverige - Sweden - beef - food - food' - food'food - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - kött - picanha - rottweiler - västerås
1
Malin

Härlig söndag med andra ord. ha det gott

Svar: Verkligen:)
Claudio Hjort