Söndagsmiddag på Eataly

 
 

Vi hade en grymt rolig hundträning idag i Västerås. Vi började prata lite om IPO (en tävlingsgren) och började träna lite lydnad samt lek med bett under kontrollerade former på våra villkor. Nero älskade det och för första gången på ett tag såg jag en ljuspunkt, jag såg liksom målet med hans träning och slutet med de problem som vi haft. 

 

Som alltid åt vi söndagsmiddag men min familj idag men i och med att Eataly öppnat ville vi prova att äta middag där istället för hemma. Vi hade med oss Milele, min systerson, så det var högt tempo och lite stressigt. 

Vi åt på pasta och pizza restaurangen, på övervåningen.  Vi beställde in ost, chark och potatiskrocketer som förrätt. Det var brutalt gott!

Sen tog vi in Spaghetti med tomatsås, en pizza med buffelmozzarella, lasagne och en rigatoni amatriciana. 

Pizzan och Spaghetti med tomatsås var i världsklass. Riktigt riktigt bra. Spaghettin tycker jag var kanon. Jenny säger att min är godare men jag tycker den var riktigt bra. 

Lasagnen var bara ok. Bra råvaror och allt men lasagne är en rätt som värms upp, den lagas inte a la carte. Rigatoni Amatriciana var också bara ok. Lite för tomatig och för lite pecorino. Jag gillar den lite krämigare och fylligare. Nu var det mer som en tomatsås med lite pancetta/griskind i. Men som sagt bägge dessa rätter ok, inget fel. Men kan bli lite bättre. 

Jag rekomenderar ABSOLUT er att äta på Eataly. 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio - Claudio Hjort - Eataly - Italiana Food Selections - Stockholm - Sverige - Sweden - blogg - food - food' - food'food - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - matblogg
1
Vanos

Så himla goda maträtter :)

Svar: 🙏🙌🙌
Claudio Hjort