Bästa och sämsta från vår semester

 
 
Första dagen på jobbet efter semestern. Jag är fortfarande lite trött i skallen efter att ha druckit ett par Negroni för mycket på min födelsedag. Men har krigat på hela dagen, varit ute och gått med Nero vid 05, jobbat på kontoret, varit inne i stan på möte, jobbat mer, sprungit intervaller, lagat middag och ätit. Är helt ärligt riktigt trött nu! 

 

Satt och funderade lite kring Malaysia och vad som varit det bästa under resan. Tänkte att det skulle vara kul att lista upp de tre bästa och de tre sämsta sakerna med semestern vi varit på. 

 

De tre sämsta:

1. För mycket restid. Båt, flyg, bil…Totalt har vi spenderat 4 nätter på flyg och jag vet inte hur många timmar på resande fot. I alla fall för mycket för den tiden vi var borta. 
 
2. Location. Hotellet som vi bodde på var helt magiskt. Men tyvärr passerar många stora fartyg vilket medför en hel del skräp i havet. Tråkigt för ett sånt paradis hotell. De hade ett ”cleaning program” för skräp på hotellet och plockar upp i snitt 20 kg plast varje dag!


3. Kände mig lurad. I Kina kände jag mig konstant lurad av framför allt taxichaufförer. De bad alltid om 5 gånger mer än vad de i slutänden fick av mig men ändå kände jag mig hela tiden lite lurad av de. 

 

De tre bästa: 

 

1. Hotellet Pangkor Laut var ett av de bättre jag bott på. Allt de gjorde var bra och när det kommer till service och komfort finns INGET att klaga på. Imponerande! 
 
2. Dagen på den stora ön Pangkor. Hyrde moppe, åkte runt som två fria själar, åt billig streetfood och stannade vid de stränderna vi ville. Magisk dag. 

 

 
3. Kinesiska muren. Asså vi var ensamma på muren. Jag tror inte att det är många i världen som fått uppleva det. Helt sagolikt!
 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Claudiohjort - Italiana Food Selections - Malaysia - Pangkor - Stockholm - blogg - food - food - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - matblogg - pangkorlaut - sweden