Mat - Resa

Cocktail och mat hos Uncle Lim

 

Av de fyra restauranger som finns på resorten har vi hittar vår favorit. Uncle Lim´s Kitchen. Uncle Uncle är en man som heter Lim, från Kina som har jobbar på detta hotell sen de öppnade (slutet av 80-talet!!)

Köket är kinesiskt/Malaysiskt. Vi tycker det är grymt gott. Det är lite mindre formellt är deras två fine dining krogar och lite roligare atmosfär än den stora huvudrestaurangen. 

 

 

Klädseln som jag har på mig på bilden är typ så jag går till middags varje dag, långa byxor, uppkavlad skjorta som jag inte stoppar in och så barfota. Hur många gånger per år kan man äta middag barfota? Jag tänker ta alla chanser jag får! 

 

 

Ikväll åt vi en kycklingcurry, ångad fisk och sauterade grönsaker med vitlök och oyster sauce. Priserna på restaurangerna är för att vara här i Malaysia helt bisarrt dyra men för att jämföra med hemma lite billigare. Notan ikväll gick på ca 700 sek och då var det alltså varsin varmrätt, en grönsaksrätt och varsin cocktail.

 

 

Nu ska vi krypa till sängs och kolla på Flash. Helt ok serie, perfekt att ha som ”somningsserie” på semester. 

 

 
 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Malaysia - Pangkor - claudiohjort - cocktail - drink - food - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - kinamat - pangkorlaut - resa - unclelim