Mat - Resa

En drink vid solnedgången

Hej! 

 

Först vill jag säga ett stort tack till er som följer mig här på foodio och även ett stort välkomnade till er som är nya, jag ser att det är en hel del nya här inne. Välkomna! 

Idag har jag hållit mig i skuggan väldigt mycket. Jag var lite övermodig igår och körde kokosolja över hela kroppen, låg i solen i typ 10 timmar. På kvällen hade jag små vattenblåsor på hela ryggen. Skrubbade lite, smörjde med massa aloe vera och sen bodylotion. Idag är det mesta borta men har ändå hållit mig under parasollet mest. 

 
 

Tränigen här går så grymt bra! Jag har nästan kört ett pass varje dag, mycket fokus på cardio för att hålla förbränningen på topp. Körde ett stenhårt intervallpass idag med 10% lutning och hastighet ända upp till 16. Var helt slut men körde ändå lite biceps, måste ju se nice ut på stranden:)

En sak som jag älskar som vi ofta gör på semester är att ta en drink i solnedgången på stranden. Förra året gjorde vi det VARJE DAG i Mexico men det var också för att de hotellen låg så att solen gick ner mitt framför oss i horisonten. Här gör den inte riktigt det utan den går ner bakom en kulle men det är ändå väldigt fint. 

 
 
 
 

Jag beställde en Asahi och Jenny en Pina Colada. 

 

Hoppas ni har en fin dag, 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Claudiohjort - Italiana Food Selections - Malaysia - Pangkor - drink - food - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - semester - sola - solnedgång - sun - vacation
1
Tess

Wow, vad härligt det ser ut! :)

Svar: Tack! Ja det är verkligen underbart här:)
Claudio Hjort