Junglewalk

Hej hej, 

 

Hoppas allt är bra mer er?

 

Idag gjorde vi en rolig sak här på ön. Vi gick en ”junglewalk”. Varje dag kl 10.30 anordnas en guidad tur genom regnskogen här på ön. Pangkor Laut är för att vara en ö med bara en resort en väldigt stor ö. 300 hektar mark här på ön är regnskog, som om det inte vore nog tillhör denna regnskog en av världens äldsta regnskogar! 

 

 
 

Det som är lite fascinerande med en regnskog är hur extremt tät skogen är. Man ser knappt 2 meter in i skogen. Det är lianer över allt, konstiga ljud från djur och insekter, träder är hur höga som helst och täckta av taggiga konstiga kvistar. Riktigt imponerande. Vi såg jätteödlor, apor och hornbills. Det finns många olika ormar här på ön, bland anad ”the flying snake…..”, jävla tur att vi inte såg nån av de. Jag hatar ormar. Tycker de är riktigt obehagliga. Detta började jag tycka när jag köpte min första HD TV. Konstigt kanske men i början när HD kom så fick man in den bästa kvalitén från djurprogram. Så jag började kolla på de och då var det ju massa ormar. Efter det har jag börjat tycka ormar är riktigt obehagliga. 

 
 

Djungelpromenaden var inte så lång så vi var klara på 1 timme. Imorgon bitti tänker jag ta den långa vandringen själv. Jenny lät inte så sugen på att hänga med men hoppas lite på att hon kommer få dåligt samvete över att jag går själv så följer hon kanske med:)

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Claudiohjort - Italiana Food Selections - Malaysia - Pangkor - djungel - food - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - pangkorlaut - semester - vacation - vandring
1
Sara

Ser fantastiskt ut!

Svar: Tack! Ja det var det verkligen :)
Claudio Hjort