Lata dagar

 

 
 
 

De två första nätterna har passerat här på Pangkor Laut. Dagarna som gått skiljer sig inte mycket från varandra. Vi vaknar upp utan alarm på morgonen kring 8-9, öppnar upp altandörren och tar en kopp kaffe.

 

 

Sen går vi till restaurangen och äter en stor och lång frukost. 

Efter det åker vi till stranden (tar ca 5 min med bil) och där är vi till klockan blir typ 18-19. PÅ stranden lyssnar vi på pods, läser böcker, badar och spelar kort. (Glömde Yatzy!!!!!!)

Jag försöker klämma in ett gympass varje dag vilket jag lyckats med hittills (dock bara 1 pass i Peking och 1 i Kuala Lumpur).

När det kommer till middag har vi 4 restauranger på ön att välja mellan. Kinesisk, Fisk ("fine dine"), en mixad malaysisk/västerländsk och tillsist en liten som öppnar "upon request".  Vi har ätit på den kinesiska och på den mixade. Ikväll blir det fisk. Vi ska prova alla innan vi börjar gå på vissa igen:) 

Jag brände mig lite igår så nu när Jenny vaknar ska jag föreslå att vi tar en guidad tur i djungeln istället för att hänga på stranden:) 

Vi har bokat en sea villa här som är ett hus som står på pelare i vattnet. Fantastiskt fint! Älskar att kunna öppna upp dörren och ha havet precis nedanför, höra vattnet..När vi promenerar på gångarna som leder till huset stannar vi och tittar efter stora fiskar, apor, ödlor.

 
 
 
 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italien - Malaysia - Pangkor - claudiohjort - food - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - italianafoodselections - pangkorlaut