Mat

Min 31 årsdag

Igår fyllde jag 31 år. Hade en sån grymt roligt dag! Det började med att både jag och Jenny vaknade kring 05.00 så ganska tidigt åt vi frukost tillsammans. Jenny gjorde en supermacka till mig med äggröra, bacon, avokado osv. Så gott! 

 

Sen gjorde vi lite ärenden, köpa hundmat, gick på systemet, handlade lite inför kvällen. Jag hade bjudit in min familj och Jennys familj till oss på middag och vi skulle bjuda på Malaysiska grytor. Lagade mat ett par timmar på FM men allt kändes ändå lugnt och skönt och vi hann även vila lite. 

 

 
 
 
 

 

Vi maxade lägenheten med 15 sittande personer, vi bor alltså på 44 kvadrat. Men det gick! 

Såhär såg kvällens meny ut:

 

  • Tryffelchips med löjrom och vispad crème fraîche
  • Beef Rendang
  • Malaysisk kyckling curry
  • Chicken rice
  • Glass och frukt
  • Kaffe, avec och choklad

 

Jag kommer lägga ut recept på grytorna i veckan. Grytor är ju helt perfekt mat när man är många! 

 
 

 

Efter maten hade vi ett par bord på en bar som heter Tjoget där vi mötte lite vänner. Vi var väl en 25 pers ungefär. Grymt kul! Det blev Negroni och espresso martini hela kvällen. Idag har vi båda varit ganska trötta och sega så det har inte blivit många knop gjorda. Utom långpromenad och träning med Nero har vi bara legat i soffan med Netflix.

 

Kommer sova så gott ikväll:)

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Claudiohjort - Italiana Food Selections - Stockholm - Sverige - blogg - fira - food - foodie - foodio - foodio.nu - födelsedag - italiana food selections - matblogg - sweden