Snö & Sous-Vide

 

Äntligen har snön kommit. Jag kanske hade önskat att den kommit 1 månad tidigare men jag gillar i alla fall snön. Det är härligt och krispigt ute. Det är ljusare och det ser fint ut! 

 

Jag har börjat komma tillbaka in i rutinerna på jobbet. Vissa gånger när jag varit på semester och kommer tillbaka är det som jag är nyanställd. Minns ingenting. Men den här gången har det gått snabbt och smidigt att komma tillbaka. Har väl ca 1 månad framför mig där det är väldigt mycket kring planering, budget, konferens, mässor, event och lite annat smått och gott. 

 

Efter jobbet idag tog jag med Nero och åkte och la ett spår. Han börjar bli riktigt duktig på det och det tröttar ut honom helt sjukt mycket i huvudet så det är väldigt lugnt och skönt här hemma nu. 

 

Middagen blev väldigt enkel men förvånansvärt gott. Gjorde en blomkålspure som jag serverade med lite stekt fläskkött. Om ni tycker purén ser grön ut är det för att jag även använder de yttre bladen på blomkålen. Varför skulle jag slänga de?

 

Nu håller jag på att leka med min nya sous-vide. WIIIIIIIIIIII

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Claudiohjort - Italiana Food Selections - Nero - Stockholm - Sverige - blogg - food - food - food'food - foodie - foodio - foodio.nu - hund - italiana food selections - matblogg - rottweiler - sweden
2
Anders

Ciao!
Det ska bli kul att se vad du tycker om sous-vide om det är något att ha eller ej? Vi funderar på att kanske köpa en sådan.
Semestern såg ju härligt ut.
/Anders

Svar: Hej Anders!Semestern var grymt. Ja men sous-vide är det klart du ska ha. Jag har haft sous-vide länge. Min gamla har gått sönder så nu fick jag en ny i julklapp. Jag har provat Anova innan och de är grymma!
Claudio Hjort

Anders

Ciao!
Det ska bli kul att se vad du tycker om sous-vide om det är något att ha eller ej? Vi funderar på att kanske köpa en sådan.
Semestern såg ju härligt ut.
/Anders