EVOO frossa med Arrosticini (getspett)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Äntligen. Efter flera år av längtan åt vi igår en middag baserad på Arrosticini. Dessa små spett på getkött som grillas på en kolbädd. Det är helt magiskt gott. 

Vi mötte upp Massimiliano och en vän till homon igår för en drink före maten. Till middag fick vi även sällskap av Massimilianos professor som var en riktgt intressant person. Utbildad i livsmedel i 40 år så han hade koll på läget, grundat ett gäng olika DOP också.. 

Massimiliano hade såklart med sig en väska med egen EVOO så vi kunde prova olika oljor till olika rätter. 

En magisk kväll med grymma smaker. Nu fortsätter frosseriet då det är en stor byfest här idag så vi blev rekommenderade att gå ner och äta en porchetta macka till frukost....

Ciao ciao

/Claudio 
Claudio hjort - EVOO - Massimiliano d’addario - extra jungfruolivolja - foodio - foodio.nu - l’uomo di ferro