Mat

Grym 90-årsfest!

Igår var det fest för Jennys morfar Hasse som fyllde 90år i veckan. Vi var på ett ställe på Lidingö som heter Bo gård. Grymt fint! Vi var de närmaste familjen och några av Hasses äldsta vänner som han alltså känt i 60-70 år!!! 

Vi började ganska tidigt så vi var där kring 16. Skålad i bubbel och njöt av solen.

Sen blev det buffemiddag som var riktigt bra. Jag har alltid låga förväntningar när det kommer till buffé och framför allt på typ konferens/fest våningar. Men det här var riktigt gott. Åt som alltid på buse för mycket vilket ledde till lite matkoma.

Jenny hade bakat tårtor och till Vickning hade hasse önskar chark och ost från mig vilket vi såklart ordnade. 

 

Jag och Jenny stannade inte till sist utan vi lämnade kring 23 dåv i var ganska trötta och då hade man ju ändå varit där länge.

 

Hasse verkade vara riktigt nöjd över dagen, över alla som varit där, den goda maten och de fina talen. Jag kan inte annat än att hålla med! Hoppas jag själv är lika pigg och får uppleva sin egen 90-årsdag! 

 

Just nu är vi hemma och väntar på Joel, vår hundtränare som ska komma hit från Västerås för att träna lite på hemmaplan. Vi ska ta promenader och han ska hjälpa oss med våra problem i hemmamiljö. Ska bli grymt spännande! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

90år - Claudio - Claudio Hjort - Claudio hjort matblogg - Claudiohjort - Italiana Food Selections - blogg - boård - familj - fest - fira - food - food' - food'food - foodfood - foodie - foodio - foodio matblogg - foodio tips - foodio.nu - födelsedag - kärlek - lidingö - stor dag - stora dagen - tal - viktigt