FORZA SVERIGE!

Idag spelade som jag tror ALLA vet Sverige mot Mexico och vi vann med 3-0! Sånt jävla grym match och så sjukt bra spelat av Sverige. 

 

Vi stängde kontoret för att kolla matchen och jag satte på matchen i vårt rum som vi kallar ”Tasting Italy”. Jag bjöd på olika ostar, charkuterier, oliver, pesto chips, röror, öl och lite annat smått och gott. Alla stannade hela matchen ut och det var verkligen en grymt bra stämning. 

 

Jag tycker det är viktigt att man i ett företag, framför allt så litet som vårt att man jobbat riktigt seriöst och tufft. Kanske hårdare än vad man skulle göra på ett större bolag men att man ibland kommer ihop som en familj och kopplar bort alvaret och jobbet och bara njuter och har det kul. 

 

Efter jobbet åkte jag till Gustav och Miccis som jag pratat om tidigare. Jag hann dit innan Eric (min gudson) och Adam somnade så det var mysigt. Vi hade en hel del att prata om…:)

 

Nu kommer jag somna mätt, nöjd efter fotbollen och glad efter en bra dag på jobbet. 

 

Imorgon väntar nya äventyr! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Italiana Food Selections - Parma - Peroni - Sverige - VM - aperitivo - chef - food - food' - food'food - foodfood - foodie - fotboll - fotbolls vm - företag - jobb - jobbet går bra - mortadella - oliver - salami - snacks
1
Mat

Bra dagar!

(null) (null)

(null)

(null)
Dagarna nu känns riktigt bra. En hel del på jobbet men samtidigt ger det resultat. Det är väldigt tydligt att ju mer man jobbar ju mer blir gjort. Kanske låter logiskt men ni vet ibland när timmarna bara går och ingenting händer. Så är inte fallet. Varje timme bockar jag av något. Grymt skönt. När det är såhär kan jag jobba konstant. Känns inte som ett jobb! 

Var och tränade med Jenny idag. PT Jenny. Körde det mentalt tuffaste passet någonsin. Jag ville lägga av från början. Men jag höll såklart ut och körde igenom passet. 
Jag körde en Wod som heter Linda. 

Marklyft 100kg
Bänkpress 80kg
Power clean 50 kg

Först skulle jag göra 10 på allt. Sen 9. Sen 8... jag ni förstår. Jag gjorde det på 26 min. 

När jag kom hem hade Jenny fixat middag och fet enda som var kvar att göra som är min uppgift var att steka köttet. Hängmörad svensk biff köpt på Garpes. Det är vardagslyx för mig!

Ciao ciao

/Claudio 


Claudio hjort matblogg - Stockholm - Sverige - allt flyter på - bra dagar - flow - foodio - foodio matblogg - foodio.nu - glädje - jobbet går bra - lycka - sommar
Mat

Hasse 90 år!

Idag var vi hemma hos Jennys morfar Hasse för att fira hans 90årsdag. 

Han är så grymt pigg både fysiskt och psykiskt fprtfarande. Riktigt imponerade och man kan bara hoppas på att man själv är i samma form vid den åldern. Det var bara vi i den ”inre cirkeln”, den närmsta familjen som var där. Det hade beställts sushi och så bjöds det på Sherry (till de få som gillar Sherry..:)

I övrigt hade vi en skön kväll och det var så kul att se att det gick bra med Nero. Han var så så lugn och lydig hela kvällen. Låg på kommando nästan hela kvällen, störde ingen och andra märkte av att han var lugn och snäll vilket inte hänt så ofta. Superskoj. 

 

 
 

I övrigt har dagen varit intensiv med arbetsintervjuer, planering, försäljning och mycket mycket mycket tankar. När jag väl landat lite i mina ideér ska jag dela med mig av de men det är inte dags än. Efter jobbet tog jag med mig Nero till Nyckelviken. Vi joggade nån km tillsammans sen satte jag honom bak i bilen, parkerade vid utegymmet, lämnade bilen öppen och körde en WOD. Körde något som heter ”Cindy”. 5 chins, 10 armhävningar och 15 air squats så många gånger man hinner på 20 min. Jag gjorde 13 varv. 

 

 
 

Jag är supertrött och ska bara dricka upp mitt te sen blir det sova! 

 

Godnatt på er, 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

90år - duktig - familj - firande - foodio - foodio - foodio - foodio.nu - framgång - födelsedag - grattis hasse - hasse - lydnad - rottweiler