Mat

Hasse 90 år!

Idag var vi hemma hos Jennys morfar Hasse för att fira hans 90årsdag. 

Han är så grymt pigg både fysiskt och psykiskt fprtfarande. Riktigt imponerade och man kan bara hoppas på att man själv är i samma form vid den åldern. Det var bara vi i den ”inre cirkeln”, den närmsta familjen som var där. Det hade beställts sushi och så bjöds det på Sherry (till de få som gillar Sherry..:)

I övrigt hade vi en skön kväll och det var så kul att se att det gick bra med Nero. Han var så så lugn och lydig hela kvällen. Låg på kommando nästan hela kvällen, störde ingen och andra märkte av att han var lugn och snäll vilket inte hänt så ofta. Superskoj. 

 

 
 

I övrigt har dagen varit intensiv med arbetsintervjuer, planering, försäljning och mycket mycket mycket tankar. När jag väl landat lite i mina ideér ska jag dela med mig av de men det är inte dags än. Efter jobbet tog jag med mig Nero till Nyckelviken. Vi joggade nån km tillsammans sen satte jag honom bak i bilen, parkerade vid utegymmet, lämnade bilen öppen och körde en WOD. Körde något som heter ”Cindy”. 5 chins, 10 armhävningar och 15 air squats så många gånger man hinner på 20 min. Jag gjorde 13 varv. 

 

 
 

Jag är supertrött och ska bara dricka upp mitt te sen blir det sova! 

 

Godnatt på er, 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

90år - duktig - familj - firande - foodio - foodio - foodio - foodio.nu - framgång - födelsedag - grattis hasse - hasse - lydnad - rottweiler