Mat

Jag vill ha ett grönsaksland

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vaknade upp tidigt imorse. Om man kollar på instagram var vår midsommar väldigt annorlunda från våra vänners. Men jag är generellt ingen stordrickare och jag dricker verkligen inte bara för sakens skull. För att det är midsommar. Jag älskar den goda maten och umgänget. Om jag är med vänner på fest dricker jag förmodligen mer och är jag med familj dricker jag något glas vin för att det är gott. 

Tog en promenad imorse med Nero och det var väldigt lugnt och stillsamt ute. 

Sen sprang jag 5 km. Tänkte först springa 10 km men ön är liten och jag hittar inte bra så efter att ha sprungit fel tänkte jag att jag kör 5 km istället. Siktade på att komma under 30 men då jag höll ett lite lugnare tempo tills jag ändrade plan orkade jag inte komma ikapp så sprang på 30:51 min. Lite irriterande.

(null)

(null)

(null)

Vi kikade runt lite i Maries (Jennys mamma) växthus och grönsaksland. 
Jag tycker faktiskt sånt är kul! Grönsaker och örter tycker jag är roligt att odla och när jag har hus ska jag ha ett riktigt stort grönsaksland! 

Nu börjar det bli dags för lunch. Idag blir det rester från igår! 

Ciao ciao

/Claudio 

5 km - EVOO - blogg - gröna fingrar - grönsaker - grönsaksland - löpning - mat - matblogg - mattips - midsommar - odla - odla själv - örtagård - örter