Många bollar i luften

Godmorgon på er, 

 

Nu var det ett tag sen. Känns som det blivit fler avbrott på sistone. Har blivit väldigt mycket nu igen både privat och på jobbet. 

 

Jobbet. 

Går riktigt bra och sakta men säkert växer nya roller fram. Vi växer och söker fler medarbetare vilket är väldigt roligt men tar samtidigt mycket tid. Parallellt med att hålla ihop den vardagliga försäljningen ska vi planera 1-5-10 år framåt, anställa olika typer av roller samt jobba in oss i våra nya roller (min och mamma) men även se på hur våra roller kommer se ut framåt. 

Verkligen en superspännande tid på företaget just nu! 

 

Privat. 

Vi ska sälja min lägenhet i hjorthagen. Det är väl det som tar riktigt mycket tid. Städa städa städa. Vi har haft en stylist här som jag ville anlita men deras villkor, inte pris, var helt fel enligt mig så vi fick inte ihop det. Så vi har städat hur mycket som helst. Skänkt bort en hel del till stadsmissionen, vi ska ställa ut på loppis förmodligen nästa helg, v i har slängt kanske 10 svarta sopsäckar. Idag ska vi köpa lite fina växter, kuddar och sånt. 

På tisdag har vi fotografering och söndag den 17 har vi visning. Ska lägga upp bilder såfort det är klart. Men känner ni något som ska köpa lägenhet i Stockholm?? En liten lägenhet 44,2 m2 som kommer gå ut för 2 995 000 (släpper den direkt för mer än 3,5) så tipsa gärna! 

 

Träningen går riktigt bra och jag kör vidare på min periodiska fasta. Jag var ute och slirade lite förra veckan så i torsdags låg jag kvar på 98,5 men räknar med att ligga under 98 nu på torsdag. Försöker hinna med 2-3 styrketräningspass och 4-5 högintensiva pass i veckan. För det mesta får jag ihop det. 

Nero blir mycket bättre tycker jag. Vi har börjat använda godis mer i hans träning istället för kampleksak vilket gör att hans energi är lite lugnare. Han följer jättefint och på träningen är han super! Fortfarande jobbigt när vi möter hundar och nya människor. Vår hundtränare Joel ska komma hit till oss och promenera på hemmaplan så ska vi träna lite i vår miljö så får vi redskap för att lyckas. 

 

Här kommer ett axplock med bilder från vecka som varit. 

 

Jobb på Djursholm Country Club för premiären är tidiningen Robb Report

 

 

Fredagsmiddag med en helt magisk Entrecôte

 
 
Jobbade på Coop Sundbyopark i lördags på deras utemarknad
 
 
 
Bästa fläskfajitas till middag igår (recpet kommer)
 
 
 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

 
Italiana Food Selections - Stockholm - Sverige - blogg - food - food' - food'food - foodfood - inspiration - jobb - matblogg - mattips