AW med kollegorna

Har haft en lång, rolig, intensiv dag på jobbet. Mycket mötet, återkopplingar, framtids idéer, planer. Lite allt möjligt. Väldigt spännande hur dagarna kan se så totalt olika ut. 

 

Idag stängde vi kontoret lite tidigare för att åka iväg på AW på Eataly. Jag har tidigare blivit kritiserad för att inte riktigt förstå innebörden av en AW. Jag har alltid tänkt att det är ett glas efter jobbet. Men tydligen verkar normen vara ett par glas gärna följt av middag. 

Så idag var vi på Eataly, jag drack fortfarande bara 1 glas men av diet själ och åt en pizza. Jag tog en Calzone. Galet gott. Jag älskar Calzone när den gör på riktigt, fylld med ricotta, salami och mozzarella och sen tomat utanpå. 

 

Det var väldigt trevligt, mycket skratt och vi har även utsett en ”fest kommitté” som 1 gång i månaden ska styra upp en AW. 

 

Nu blir det sängen! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Afterwork - Claudio - Italiana Food Selections - Italien - Italiensk mat - aw - food - food' - food'food - foodfood - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - jobb - matblogg