Mat

Ciao Itri!

 

Godmorgon! 

 

Äntligen i Itri. Det är så magiskt att vakna här, man hör klockorna som hänger runt kossorna, tuppar som galer och hundar som skäller. Det är en sån enorm kontrast mot vad jag är van vid. 

 

Resan med Nero gick smärtfritt. Han var lite stressad men verkade inte alls rädd eller något. Hämtade ut en hyrbil och bilresan hit på ca 2 timmar från Rom gick kanon.

 

Väl framme i huset var jag helt slut. Så trött. Tog ett glas prosecco med alla för att skåla in semestern och sen gick jag och la mig. Sov från 17-19 sen åt vi världens pang middag med grillat kött sen somnade vi igen vid 21 och vaknade upp vid 07.00. Jag blir ofta så första dagarna på semestern. Det är som att allt släpper och jag blir enormt trött. 

 

Nu har jag precis kommit tillbaka från barberaren, har rakt och klippt mig sen handlat fisk och chark. Nu blir det lunch!  

 

Ciao ciao

 

/Claudio

 

Claudio - Claudio Hjort - Claudiohjort - Italiana Food Selections - Italien - Itri - food - food - food' - food'food - foodfood - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - påsk