En riktigt bra dag på jobbet

Checkade in på Clarion Sense här i Luleå igår. Jag gillar det. Nybyggt, fräscht och ligger nära jobbet. Jag bodde nästan alltid på Elits förut men tycker att Elits har tappat väldigt mycket på senare år. Sen har jag även en av mina närmsta vänner, Musse som jobbar inom Clarion som konverterat mig en hel del. 

Rummet är stort och fint så jag är supernöjd. 

 

Demade alpostar igår på Hemmagastronomi. Vi körde sex olika ostar som folk fick smaka på. Alpostar är så kul att bjuda på då det finns så mycket att berätta, höghöjdsbete, frigående djur, osv osv. Allt som allt handlar det om att man får en riktigt bra mjölk som såklart är grunden till osten. Här uppe säljer de mer lagrade ostarna mer. Jag gillar ostar som smakar mycket men för mig handlar det inte alltid om att smaka på ost och säger vad man tycker är godast. Jag tycker man även behöver se tillfället. Ska man t.ex ha en ost före maten och skåla i lite bubbel tar jag hellre en mild ost med en fin syra. 

 
 

 

Mot slutet av dagen träffade jag lite av en slump min vän ostron olle med sin fru och några vänner. Det blev en skaldjurs kväll av det med allt tänkbart, champagne, hummer, havskräftor, räkor, kaviar, ostron. Det var helt klart en kväll i mitt tycke :)

 

Nu frukost och träning! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio - Italiana Food Selections - blogg - bästa - food - food' - food'food - foodfood - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - jobb - lifestyle - love - luleå - matblogg - älska - älskar