Mat

Grattis Emma!

Måste erkänna att jag är rätt seg i skallen idag. Blev en lång dag och är fortfarande välmarinerad i Champagne, vin och diverse cocktails. 

Nu är hela överraskningen genomförd så jag kan skriva om det! Simon hade inte bara planerat det jag skrev om igår utan det var även en galamiddag på ett ställe här i Luleå.

Vi började som sagt på isen med att göra isskulpturer , svårt men roligt. Vi vann dock inte så jag va lite besviken. Sen hade vi en pangbrunch med hur mycket goda grejer som helst. Efter det hade vi lite vila då passade jag och Jenny på att hänga på hotellets SPA. 

Sen vid 18 träffades vi alla för att vänta in Emma och då var det galamiddag följt av fest. 

 

Jag tänker att bilder säger mer än massa ord så jag skriver inte så mycket mer utan lägger ut mycket bilder så får ni kika där istället. Men vi började vid 12.00 och kom hem vid 03.00, det säger också ganska mycket. Grymt bra styrt Simon och stort grattis till Emma! 

 
 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio - Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Luleå - blogg - emma40 - fest - food - food' - food'food - foodfood - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - matblogg