Hello Luleå!

 
 

Sen vi köpte Nero har det blivit så att det krävs såklart en hel del planering kring mina resor, semestrar osv. Måste synka det med Jenny, hennes jobb, planer, osv osv. Men vi var båda överens om att vi inte ville förändra våra liv allt för mycket. När man skaffar hund, barn eller något tror jag att det är lätt hänt att man glömmer bort sig själv, sin karriär osv. Jag är en av de starkt troende i att du kan få ihop både privatliv, jobb, karriär. Du behöver inte välja om du inte vill. Jag har full respekt för de som vill t.ex inte jobba alls för att vara hemma och ta hand om sin familj istället eller de som inte skaffar barn pga av sitt jobb, karriär, privatliv. Man får ju välja vad man vill men jag kommer se till att få en fin familj, ett bra förhållande, en bra karriär osv. Jag tänker inte tumma på något. Ja det är väl i så fall på netflix på vardagarna, lata helger utan att göra något osv. Som för vissa säkert har ett värde men jag värderar annat mycket högre. 

Jag har kört på nu i 5-6 år i detta tempo. 1,5 av de åren har en hund varit inblandat, en hund som kräver mer jobb, pengar och omsorg av de flesta barn så än så länge känner jag mig helt på banan. 

 

Imorse åt jag och Jenny frukost tillsammans, hon hade med sig en vrålgott bröd hem från jobbet som heter ”rostad råg”. Rekommenderar det starkt. Det blev en macka med kokt parmaskinka och Fontina. Helt sagolikt gott. Två såna mackor och tre koppar kaffe sen är jag igång. Ett par jobbsamtal och svara på lite mail så började klockan gå snabbare än vad jag räknade med.

Packade iordning en resväska och gjorde mig redo för att åka till Arlanda. Jag brukar resa med handbagage men i Luleå är det så kallt att jag vill ha med mig tjocka byxor, tjock jacka osv så jag kan ta promenader och sånt på morgonen samtidigt vill jag se lite representabel när jag ska jobba. Så check-in bagage blev det! 

Jenny körde mig till Arlanda och jag var på plats precis i tid för att gå på flyget. Jag reser kanske 20 resor om året, vilket betyder nästan varannan helg. Jag lärde mig ganska snabbt att optimera tiden så jag slipper hänga på flygplatser för länge. Fatta hur mycket tid jag skulle förlora per år om jag t.ex var 1 timme innan avgång varje gång jag ska flyga. Skräcktanke. 

 

Nu sitter jag på flyget, flyget 90% med SAS och sitter alltid inrikes/Europa på 1F, 2F, 1C, 2C beroende på hur flyget är utformat. 

 

Ska bli grymt roligt att träffa mina vänner i Luleå och sälja en massa alpostar på Hemmagastronomi. Ni träffar mig där fredag och lördag. 

 

När jag ändå pratar om Hemmagastronomi måste jag ju tipsa om en blogg. 

Emmagastronomi. 

Emma är gift med Simon som äger Hemmagastronomi. Hon är även med i Sveriges mästerkock iår och har nu startat en blogg, youtube kanal, instagram, allt möjligt. Se till att följa henne! Klicka på länken för att komma till hennes blogg! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio - Claudio Hjort - Claudiohjort - Italiana Food Selections - blogg - food - food' - food'food - foodfood - foodie - foodio - jobb - matblogg - work