Tack Skellefteå och godmorgon Stockholm!

 

Nu är jag tillbaka hemma i Stockholm. Jenny hade fixat grymt god frukost med äggröra och mamma gott. Nero var glad som alltid och nu sitter vi i bilen på väg till Västerås för att köra hundträning. 

 

Helgen i Skellefteå har varit grym. Själva demon gick bra, bra försäljning. Både fredag och lördag bjöd vi alla gäster på en osttallrik när de kom för middag. Vi hade två stycken ostprovningar på lördagar med totalt 30 personer, sånt är verkligen roligt och väldigt utvecklande för mig. 

Vi var även med på invigningen av Skellefteås nya burgarhak, grannen. Sjukt gott! Burgare, flatbreads, pommes och massa öl. 

 

Igår blev vi bjuda på Norrländska smaker. Ren, röding svamp, sikrom, hjortrom. Shit vad vi åt och vad gott det var. De blev just tilldelade pris som Västerbottens bästa restaurang så jag var inte förvånad över att det var gott:)

 

 
 

Stort tack för en fin helg Skellefteå men nu är det mysigt att vara hemma. 

 
 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Italiana Food Selections - Stockholm - Sverige - Sweden - blogg - food - food' - food'food - foodfood - foodie - foodio - foodio.nu - grannen - italiana food selections - italianafoodselections - matblogg - stadskällaren