Att bo på slott

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu under Cibus är alla hotell fullbokade. Från Parma till Bologna. Helt sjukt. Jag hittade tillslut rum på Castello di Felino. Först tänkte jag att det va lite segt att vi inte bodde i Parma men nu är jag mycket glad över detta. Slottet byggdes år 890. Det är ett klassiskt vackert slott, nu skulle jag vilja säga nån stil men jag kan inget om arkitektur. Men vallgravar, rustningar. Ni förstår, slott!
Det finns bara 3 rum som de hyr ut. Hotell verksamheten är inte det stora flr de utan de kör mycket event, bröllop osv. Det gör att deras service inte är på topp och man får inte riktigt vad man förväntar sig när det kommer till drift av hotel och service. Men stället är magiskt. 
Jag drömmer om att en dag köpa ett sån här ställe,driva ett hotel med kanske 10-15 rum. Laga god mat till gästerna och bo på slottet. Tänk magiskt som barn att kunna springa runt i gamla salar, kanske gångar under horder, upptäcka. 

Helt magiskt tycker jag. 

Vi får väl se, kanske en dag.

Nu ska vi iväg för en till dag på Cibus. 

Och för er som undrade, självklart sprang jag även imorse. Blev en 5 km runda i ganska lugnt tempo men 2 km var i brant uppförsbacke så pulsen går inte att klaga på. 

Ciao ciao

/Claudio  
Claudiohjort - dröm - foodie - foodio - italianafoodselections - slott