Har ni provat viktväst?

Har ni provat viktväst nångång? Jag hade aldrig gjort det tidigare men fick ett infall i förrgår och beställde hem en. Jag håller ju på gå ner i vikt och tänker att om jag har på mig en viktväst som väger 10 kg kommer jag bränna mer och snabbare fett än om jag inte hade den. 

 

Min första reaktion var att den va tung. 10 kg. Sen tänkte jag på att jag har gått ner nästan det dubbla i vikt. Shit hur fan mådde man då egentligen? Usch. Aldrig igen. 

 

Det var inte så tungt att bära runt på den men jag blev väldigt svettig av det utan att jag märkte det. Kände det när jag tog av mig den. 

 

Ska bli spännande att se vad den här gör för mig. 

 

Även lite sugen på att testa periodisk fasta. Äta 8 timmar om dagen och fasta 16. Fick tips av en vän igår och låter ju inte helt knasigt. 

 

Man äter en bra nyttig lunch, bra mellis så i stort sett vad som helst till middag. Låter som det skulle kunna passa min livsstil och mitt jobb. Just nu kör jag ju min strikta diet men när den är över kanske jag ska testa. Nån som har erfarenhet av det?

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio - Claudio Hjort - Italiana Food Selections - blogg - diet - fitness - food - food' - foodie - foodio - foodio.nu - matblogg - svenskkosttillskott - träning - viktväst