Middag på La Sponda, Hotel Sirenuse

Godmorgon från Praiano!

 

Sov lite längre än vad jag brukar imorse. Superskönt. Kanske tränar på eftermiddagen istället. 

 

Vi hade en jättemysig dag igår. Efter lunchen åkte vi till hotellet och låg vid poolen hela eftermiddagen. Drack bubbel och sov på solsängen. 

 

Valentina hade bokat in oss på en restaurang hon heter La Sponda som ligger på ett av de lyxigare hotellen i Positano, Le Sirenuse. Hotellet verkade supernice, väldigt anrikt lite som Grand Hotel Stockholm. Dubbelrum börjar på 1500€ dock så det är en annan prisnivå. 

 

Middagen var hur bra som helst. Restaurangen har en stjärna i guide Michelin men gör ändå traditionell mat. Jag åt massa ångade skaldjur, pasta med sjöborre och Sankt Petersfisk. Helt sjukt nice. Tyvärr var det inte alls bra ljus och väldigt mörk och fint på restaurangen att jag inte kunde ta nån bild. Men men. Fokus låg på att umgås!

 

Idag känner jag mig mycket segare än vanligt men det beror nog på att vi ändå fick i oss en de vin igår. 

Vi lämnade av Valentina efter middagen där hon bor, klockan hade blivit nästan 01.00 så det var en sen middag medan vi åkte till vårt hotell.

 

 

Nu dags för frukost! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio - Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Michelin - Positano - food - food' - food'food - foodfood - foodie - foodio - foodio.nu - hotel - italiana food selections - lasponda - sirenuse - star