Vilken dag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Första dagen på Cibus är över. Vi är båda trötta, just ätit en grymt hörlig middag och sköljt ner allt med ett glas lambrusco. 

Mässan har gått kanon! Det tar mycket tid då det är många som vill prata med oss som vi känner sen tidigare och en hel del nya som vill börja jobba med oss. Sen hsr ju vi även våra idéer. Det är så stort här att man skulle kunna lägga 1 hel vecka på bara mässan. 

Men vi har träffat en hel del nya som vi ska börja med , hittat nya produkter från beror liga leverantörer som vi ska ta in. 

Hur låter t.ex tryffelmajonäs, tryffelketchup, körabärsvinäger, honungsvinäger, färsk chili salsiccia från Calabrien? Ja en hel del gott och nytt är på väg. För att inte nämna nya EVOO❤️

Oj nu kommer det in lite kakor. Måste testa lite. För jobbets skull...:)

Ciao ciao

/Claudio 
2018 - Claudio - Claudiohjort - Italien - Parma - cibus - foodie - foodio - italianafoodselections