Flytthelg

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vaknade just upp faktiskt utan alarm kl 04.40. Lite pirrig i kroppen då vi ska flytta IDAG! 
Helgen har flugit förbi. 
Vi har anlitat en flyttfirma som packar ner så vi har egentligen inte så mycket att packa men ändå, saker ska slängas och rensas. 

Vi varit på Ikea, Mio, chili, ja olika lite enklare inredningsställen för att köpa smågrejer. Galgar, matta till tv-rum, inredning till högskåp.

Vi beslöt oss för att inte laga mat hemma för att helt enkelt slippa stöka runt där. Vi har ätit alla mål ute vilket är mysigt, känns som vi varit på date hela helgen också:)

Jenny sa igår att hon hade hört att dösfall och flytt är de två största stressarna en människa upplever i livet. Kan säkert vara så. Jag känner mig dock inte alls stressad. Känner mig riktigt glad över att flytta!!
Är helt färdig med hjorthagen. Har bott här i 5 år. Perfekt lägenhet som första lägenhet men 44m2 för två pers och en hund. Ja 5 år räcker!

Min enda lilla stress skulle ju vara att jag ska flytta ifrån Stockholm City på första gången på 26 år. Om vi räknar bort universitetet i Umeå har jag i dessa 26 år bott i Gamla Stan, Vasastaden och Hjorthagen. 
Jag är inte klar med stan. Vi kommer tillbaka. 
I mitt huvud bor vi i nacka några år. Sen flyttar till hus. Och därefter till stan. 
 
Vi får se vad som händer..:)

Ciao ciao

/ClaudioClaudio hjort - familj - flytta - foodio - hjorthagen - nacka strand