Pizza, hur enkelt som helst?

(null)

Satte en deg i fredags, bara en liten som skulle räcka för två pizzor. 
500 gr mjöl, 350gr vatten, lite salt och jäst. 
Planen var att vi skulle äta den efter festen i lördags men vi var så mätta så vi åt den i söndags istället. Bara låta degen stå kvar i kylen, gav den vara mer smak. 
Men hur enkelt är det inte? Bara sätta degen och nån gång 1-3 dagar efter den är gjord bakar man ut den. 
20 minuter tar det för en plåt att bli klar. 

(null)

(null)


Använd sökfunktionen på foodio.nu för att söka efter olika pizza recept:)

Vi gjorde en pizza margherita som vi toppade med kronärtskockor och en tryffelpizza med patadok (iberico skinka lagrad 48 mån).

(null)

(null)


Livet! 

Ciao ciao

/Claudio 
Claudio hjort - baka - bröd - foodio - foodio.nu - forno - middag - pizza - pizza al taglio - pizza tips - ugn
1
Ida

Oj, det där måste man testa ju! :) Verkade super enkelt!
Jag gjorde ett inlägg om knäckepizza, om du inte testa, testa så gott och enkelt!

Svar: Har du testat än? Jag har inte testat knäckepizza men det kanske man borde:)
Claudio Hjort