Arrivederci

Idag har Sara och Peter åkt vidare. Vi har haft det grymt kul, mycket god mat och många skratt. När man har gäster är det för mig viktigt att det känns avslappnat och att man kan vara sig själv, krystade, överpresterande besök är ju rätt trist. Att kunna få vara sig själv och bara umgås är det bästa. Precis så har vi haft det:)
Focaccia

Greco di tufo, en av de bättre lokala druvorna

Igår kväll gick vi ut och åt tillsammans. Även om vi lagar väldigt god mat hemma är själva känslan av att gå ut och äta härlig. Vi gick till en restaurang som är väldigt populär bland lokalbefolkningen, Lido Rocco. Maten var helt klart godkänd men inte mer. Men läget är magiskt! Mitt på stranden.
Jenny och Nazzareno Agnoni (vår kronärtskocks producent)

Bästa gänget

Linguine alla Vongole

Mamma, Paola och Nazzareno

Linguine med hummer

Linguine med Scampi (havskräftor)

Frittura di Pesce

Efter maten tog vi bilen upp till Sperlonga. Det är en gammal by som ligger högt upp på en klippa, galet vackert. Själva byn är helt vit, gator, hur allt är vitt och i alla hörn lyser rosa bouganvilla. Jag är dåligt på blommor men det är min favorit!
Utsikt över Sperlonga stranden

Torget mitt i Sperlonga

Där ser ni blommorna, Bouganvilla

Ciao ciao
/Claudio