FORZA SVERIGE!

Idag spelade som jag tror ALLA vet Sverige mot Mexico och vi vann med 3-0! Sånt jävla grym match och så sjukt bra spelat av Sverige. 

 

Vi stängde kontoret för att kolla matchen och jag satte på matchen i vårt rum som vi kallar ”Tasting Italy”. Jag bjöd på olika ostar, charkuterier, oliver, pesto chips, röror, öl och lite annat smått och gott. Alla stannade hela matchen ut och det var verkligen en grymt bra stämning. 

 

Jag tycker det är viktigt att man i ett företag, framför allt så litet som vårt att man jobbat riktigt seriöst och tufft. Kanske hårdare än vad man skulle göra på ett större bolag men att man ibland kommer ihop som en familj och kopplar bort alvaret och jobbet och bara njuter och har det kul. 

 

Efter jobbet åkte jag till Gustav och Miccis som jag pratat om tidigare. Jag hann dit innan Eric (min gudson) och Adam somnade så det var mysigt. Vi hade en hel del att prata om…:)

 

Nu kommer jag somna mätt, nöjd efter fotbollen och glad efter en bra dag på jobbet. 

 

Imorgon väntar nya äventyr! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Italiana Food Selections - Parma - Peroni - Sverige - VM - aperitivo - chef - food - food' - food'food - foodfood - foodie - fotboll - fotbolls vm - företag - jobb - jobbet går bra - mortadella - oliver - salami - snacks
1