5 år tillsammans

Ojoj. Tiden flyger förbi. Det kändes som igår som jag klev in hos min kompis Simone och såg att en riktigt snygg tjej satt i soffan. Simones tjej Sandra hade bjudit in sin bästis på middag. Vi åt mat, gick till Tiki Room och drack vulkandrinkar och senare drack vi på tog förmånga Negroni på det riktigt sunkiga haket spritfrie. Redan samma kväll visste jag att Jenny var speciell.  

(null)

Nu sitter vi här 5 år senare med hund och ska snart flytta in i vår första gemensamma lägenhet. Jag skulle inte ändra någonting. Jenny är som ett perfekt komplement till mig och jag tror jag är samma för henne. 

Igår firade vi 5 år. Jag bjöd ut Jenny på restaurang och vi gick till Hantverket. Alla pratar sååååå gott om det. Det var bra. Ingenting var dåligt men jag skulle nog inte gå tillbaka. Smakerna va bra men lite samma tema rakt igenom, inget spännande och framför allt, FÖR FETT. Smör och grädde i överflöd till den mängd att man mådde lite illa.   Jag kanske är känslig? 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Det var i alla fall supermysigt och jag måste ge de sjuk cred för en rätt. Tuttull!!! Ett varmt tunnbröd som serverades med hemkärnat smör och slarvsylta. Helt sjukt bra! 

 Ciao ciao

/Claudio 5år - Claudio hjort - Stockholm - flickvän - foodio - hantverket - kärlek - restaurang - smak