Kaotisk söndagsmiddag..

Igårkväll hade vi söndagsmiddag hemma hos mamma och pappa. Jag mötte upp pappa hämtade ut en matte på Poshliving i Moodgallerian. Åkte hem till de och mamma hade lagat en riktigt pangmiddag. Jennys föräldrar var också bjudna. 

(null)


Strax innan 18 ringde Jenny och bad mig komma ner och hämta Nero då hon kom lite senare med sina föräldrar. Jag jag Nero, hämtade Nero. Satte honom utanför dörren. Lät jennys familj gå in först och sen släppte jag Nero. Han är ju taggad till 1000% och superglad. 

Nero rusar in tittar inte framåt utan bara springer, som en buffel. Mamma står mitt i hans väg, inget problem tycker Nero och springer rakt in i mamma. Mamma faller och gör sig riktigt illa. Mamma går nu på kryckor. Inget är brutet men rejält svullet. Fan också. Skämdes över Nero. Var arg på Nero. Men han menar inget illa. Så jag kan inte vara sur på honom. 

(null)

(null)

(null)

Mamma hade gjort den godaste söndagsmiddagen på länge. Lammet var helt sjukt bra. Potatis i ugn och som förrätt en pumpasoppa. En väldigt trevligt kväll även om det var lite kaotiskt. 

Ciao ciao

/Claudio 
Claudio hjort - Nero - familj - foodio - mamma - pappa - släkt - söndagsmiddag - trillade