Åtvidaberg!

Godmorgon vänner, 

 

Nu var det ett tag sen jag skrev lite här. Jag har skrivit tidigare och sagt att nu ska jag börja skrivna oftare osv. Men jag märker att allt annat tar så enormt mycket tid att jag helst enkelt inte hinner. Jag har massa saker att skriva, recept att dela med mig och inte minst saker kring graviditeten och väntanden på vår lilla Lorenzo. 

Jag kommer inte lova att jag ska börja skriva varje dag eller så för jag kommer med all sannolikhet inte hinna men jag vill skriva mer och ska försöka hitta tid oftare. 

 

Nu sitter jag nere på hotel Villan i Åtvidaberg. Precis som förra året gav jag pappa en weekend här i födelsedagspresent. Vi åker ner, bor på hotel, äter en god meny sen går på fotboll dagen efter.

 

 
 

Jag har precis varit ute och kört en löprunda med intervaller. 4 gånger 800 meter. Riktigt skönt. Det är grymt vackert att springa här. Villan ligger precis vid Bysjön och det är ett fin löpspår bort till Adelsnäs som är ett fungerande Baroni. 

 

Nu ska vi iväg till andra restaurangen och äta frukost. Villan som vi bor på är en ny hoteldel och vi är helt ensamma så vi får åka till andra hotellet/restaurangen för at äta:)

 

Ciao ciao

 

/Claudio

 
Claudio - Claudio Hjort - Present - familj - foodio - minnen - pappa - åtvidaberg