Hon sa JA!

(null)

(null)

(null)


Nu har det gått nästan en vecka som förlovad.   Det har varit så mycket den här vecka att jag inte hunnit sätta mig och skriva. 

Jag har haft tankar på att förlova mig länge. Eller snarare funderat på att fråga Jenny om hon vill gifta sig med mig. 
Det första som blev ett större projekt än jag trott var valet av ring. Kvaliteter, klarhet, slipning, storlek. Jag fick hjälp av Jennys kompis Carro som är smyckesdesigner hjälp att hitta rätt i denna djungel. 
Jag köpte till slut en ring med 1,07 carat med massa små diamanter runt om. Man ska bara ge en sån här ring en gång i livet så ingen ide att snåla. 

Projekt nummer två var ju NÄR ska jag fråga. Jag har alltid tänkt mig göra något storslaget. Men jag har nånstans börjar känna att när det betyder som mest vill jag hålla det enkelt.
Vi gör ju ganska mycket schyssta resor, äter på bra restauranger vilket är tillfällen då man normalt sett förlovar sig. 
Jag och Jenny älsklar julen så julen kändes perfekt. Jag har inte alls varit orolig eller nervös men juet timmarna innan började jag tänka massa. Hur ska jag göra? Vad ska jag säga? 
Jag övade lite fraser när jag tog morgonpromenaden med Nero och efter frukosten när Jenny gett sina presenter till mig gick jag helt enkelt ner på knä och frågade. Kändes perfekt och som tur är sa hon JA! 

Efter förlovningen tog vi en långpromenad tillsammans, pratade lite smått om bröllop och sen firade vi julafton med våra respektive familjer. Jenny på Lidingö och jag i Nacka Strand. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Vårt julbord var väldigt traditionellt precis som det ska vara enligt mig. Ståmingen var på topp och vi hade ett långt firande som avslutades efter midnatt. Väldigt sent gör att vara vår familj på julen. Men man säger ju att tider går fort när man har roligt! 

Ciao ciao

/Claudio 
2018 - förlovning - gifta - jenny&claudio - jul - kärlek