Risotto och kött i Milano

Ciao! 

 

Nu var det ett tag sen här. Ska nu med det nya året sätta upp lite nya rutiner så jag blir lite mer konsekvent här på bloggen. Jag är grymt glad äver att få höra att fler av er använder och testar mina recept. Det gör mig verkligen glad. 

 

 
 

Igår flög vi ner till Milano med hela företaget för att starta året med en kick-off. Vi försöker hålla att göra 1-2 kick-off per år och i alla fall den ena i Italien. Denna gång blev det Milano. Vi bor mitt i centrala Milano på hotel Straf som ligger på riktigt ett stenkast från Il Duomo.

Fokuset på denna resa är såklart att umgås och komma närmare varandra men klart att även maten har en stor roll. Vi kommer att äta mest på traditionella Milanesiska restauranger så mycket risotto, cotoletta milanese, Modeghili (köttbullar), osso buco...Inte så lätt och fräscht utan ganska tungt och mäktigt men helt sjukt gott. Igår åt vi enligt många av oss en av de bästa Risotto Milanese som vi någonsin ätit. 

 

 
 

 

Började dagen imorse med ett tufft pass på gymmet och nu ska vi ut och promenera och besöka lite butiker. 

 

Hörs mer sen, 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio - Claudio blogg - Italiana Food Selections - Italien - blogg - blogg tips - il duomo - kickoff - milanese - milano - resa - risotto
1
Anonym

Var åt ni risotton? :)