Semestern har börjat!!!

Igår efter jobbet satte vi oss i bilen för att åka till Nossebro strax utanför Alingsås. Neros uppfödare bor där och är snäll och tar hand om Nero när vi är borta. Vi körde från Stockholm till Mariestad och kom fram till ett riktigt enkelt hotel. Luktade avlopp, ingen reception. Vi var trötta och somnade fort. 

 

 
 

Vaknade upp till en krispig men väldigt fin dag. Vi åkte ca en timme genom fälten med klarblå himmel och sol för att tillslut komma fram till Nossebro. Efter några timmars hundprat lämnade vi Nero och åkte tillbaka mot Stockholm eller snarare Arlanda. 

Vi kom fram till Arlanda väldigt tidigt. 16.30 och flyger går 20.50. 

Tur var det då det var fel på Jennys biljett…Efter många vändor fram och tillbaka, hög puls och lätta svettningar löste sig allt och vi är nu innanför gaten och redo att gå ombord. 

 

 
 
 

Jag sitter och skriver på Pontus in the Air AMEX lounge på Arlanda och jävlar vad bra det är. Som Lounge är den kanske helt ok bara, inte så stor men städad och ren. Den är mer som en restaurang. Maten är fantastiskt. Åt just en bräserad oxkind och jenny tortellini med gräddstuvad purjolök och kål. Jag skiljde ner allt med en Chilensk cabernet sauvignon. 

 

Årets vinterresa går till Zanzibar och vi är verkligen hur peppade som helst! Alla prata så gott om det och vi ska verkligen njuta av varje sekund.

 

Hoppas ni alla får en grymt fin kväll, 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Arlanda - Claudio blogg - Stockholm - amex - foodio - foodio matblogg - lounge - pontus - semester