Så många nya ideér

 

Jag ser det som en fördel, vissa säkert mer som en nackdel. Jag får nya ideér på nya företag och strukturer inom vårt företag som jag vill börja med hela tiden. Jag snappar upp all otänkbar info, filtrerar på något sätt och ut kommer en ny idé. Såklart är nog inte alla bra och som tur är påbörjar jag inte allt jag kommer på. Men jag skulle behöva typ ett team som hjälper mig att komma igång eller gör verklighet av idéerna. Jag har ofta idéerna men sen vet jag inte alltid hur man ska göra. 

Lansering av nya produkter, böcker, tv-program, appar uppfinningar, nya bolag, expansion. 

Livet är för kort för att bara sitta på avbytarbänken och kolla på. Dock bra att de personerna finns också annars hade det inte funkar, en mix är vad som behövs. 

 
 

Nu är vi nere i Florens och såna här resor är verkligen bra för att få idéer och inspiration. 

Vi är på en mässa där mycket handlar om att etablera en bättre relation till producenterna, det är jul en stor del i mitt jobb just nu. Att absorbera och lära mig från mamma och även få en närmare relation till producenterna. Självklart på mässor, hittar vi en hel del nyheter, alla bra såklart. Sen gäller det att sorter vad man själv bara tycker är bra, vad som går att sälja och vad som vi kan implementera nu på en gång. Vissa saker får helt enkelt vänta. 

Några saker kommer jag ta med mig från denna resa som lite större projekt och några av de kommer vi sätta igång med nu redan 2019. Vad det är får ni höra längre fram. 

 

Efter mässan igår. Var vi bjudna först på en Aperitivo på La Rinascente (typ som NK). PÅ deras takterass hade Falorni en aperitif så det blev ett glas Franciacorta och en tallrik chark:)

Efter det var vi bjudna på middag av familjen Rondolino som äger Riso Acquerello. Vi var på en grymt snygg restaurang som heter ”La Manegerie” som var en ganska rå lokal kombinerat restaurang, bar och blomsteraffär. Väldigt internationell och bra mat! 

 

Nu ska vi ta vara på de sista timmarna i Florens genom att besöka mässan igen:)

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Italiana Food Selections - Mässa - firea - firenze - florens - foodio - taste