Nytt år, nya tag!

Ciao, 

 

Nu var det verkligen ett tag sen. Jag vet inte riktigt varför jag kom av mig, tror det var lite en kombination av att jobbet sakta men säkert tog mer och mer av min tid och tillsist kändes det ”tvingat” att lägga upp något och tappade då stinget. 

Nu med det nya året kommer jag att lägga upp mer kontinuerligt och planmässigt. Men det är galet kul att se att ni är så många som trots avsaknaden at nya inlägg är inne och läger dagligen! Tack! 

 

 
2019 har passerat. Vad finns att säga? Ett minst sagt stort år i mitt liv. Jag har köpt upp och blivit majoritetsägare i min mammas bolag, jag och min flickvän planerar ett bröllop och vi fick en magisk son i Maj. Lorenzo. Vet inte hur många år framåt som kan slå ett år som detta. 

Som att det inte vore nog så känns jobbet riktigt bra, även om det varit på gränsen till för mycket nu senaste månaderna så har jag nu kollegor som jag verkligen litar på och kan luta mig tillbaka mot, jobbet går riktigt bra och 2020 rent karriärs mässigt kan bli minst sagt stort. Men vill inte ropa hej innan…:)

 

Jag har dessutom på något sätt hittat tillbaka till mig själv. Jag försöker hitta en balans mellan jobb, familj, vänner, fest. Det är inte altid lätt och tror egentligen aldrig att det kommer blir 100% men så länge man har en partner som respekterar en för den man är så kommer det lösa sig. Det finns säkert många som tycker jag jobbar för mycket, är ute för mycket, eller något annat men samtidigt är det ju den personen som gör mig till den jag är så de som uppskattar mig uppskattar mig så. Eller TROTS det som Jenny ibland säger…:)haha

 

Jul och nyår är precis förbi och för att rensa bort allt i kroppen är jag ny på väg till gymmet. Julen är en av mina favorittider på året. Mycket umgänge med familj, vänner, god mat. Vi lägger alltid i min familj mycket fokus på julbordet och lagar mycket mat tillsammans. Sen blir det alltid några extra julbord. Här måste jag bara komma med ett grymt tips som verkligen gjorde saker enklare för mig. Jag bokade ett annorlunda julbord på Trattorian i år, som serverar ett italienskt julbord. Konstigt tycker kanske många av er men när man under nästan en månad bara äter grädde, skinka och kål är det rätt nice med ett ”julbord” som är helt annorlunda med helt andra smaker. Stämningen på Trattorians julbord var inte direkt traditionell utan det var betydligt mer fest stämningen än gentemot typ Stallmästargården, Riksarkivet eller andra mer traditionella ställen. Jag bokade vårt julbord på Trattorian genom Julbordsmäklarna. Det var supersmidigt och kostade inget extra. För att läsa mer om julbord i Stockholm, besök: https://julbordsmaklarna.se/julbord-i-stockholm , där hittar ni över 300 restauranger som de samarbetar med. 

 

Nu som sagt ska jag iväg till gymmet, har tyvärr lagt på mig något extra kilo senaste månaderna såklart för att jag släppt på tyglarna och ätit mer men jag opererade axeln för ca 2 mån sen så jag får inte och har inte fått träna som vanligt..Så tappade lite motivationen. 

Men nu är jag igång igen! 

 

 

 

Idag blir det sen konferens vilket ska bli skoj och givetvis avslutas det med en kväll på stan! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio